Monday, November 29, 2010

Domain Giveaway dari yanmieonline.com dan Ihosterz.com


Salam Kasih Sayang..

Blogwalking petang ni banyak yang cgu telah pelajari dalam dunia blogging.. satu blog yg plg cgu suka ni la yg tgh cgu nak join contest yg dia buat.. yanmieonline.com.. cuba tgk blog ni.. memang best.. sejuk je mata memandang tgk dan baca blog dia.. Memang best.. i follow.. ;)




kali ni yanmieonline.com dan lhosterz.com menganjurkan contest domain diveaway.. menarik.. mana la tau rezeki cgu ada kat sini.. tak cuba tak tau.. yg ptg positif kan..

Jom join sama2.. rezeki masing2.. dari dok tgk internet ni buat n tgk yg bukan2.. jom join ni.. ada faedahnya..


hadiah menarik.. sapa nak bagi free2 cam ni kan.. yg ptg kita usaha.. 

5 pemenang : 3 pemenang akan dipilih menggunakan Random.org dan 2 pemenang lagi berdasarkan entri yang paling kreatif.. yg ni yanmie pilih sendiri.. dia kata tak pilih kasih.. so kita blh doa byk2 biar hati dia lembut pilih kita kan.. amin.. ;)

Tarikh penyertaan bermula 24/11/2010 hingga 20/12/2010.. ada masa lagi ni..CEPAT!!!

 

"SPONSER" 

Yanmieonline.com (3 domain)

Ihosterz.com (3 domain)

Cikmin.com (RM 20 x 2 untuk pemenang entry kreatif)

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    "Ya Allah Ya Rasulullah, aku mohon moga CikguSila berjaya mendapat domain free daripada yanmie"


    4 comments:

    1. Salam cgu, makasih yea sudi join GA nie, ekceli ihosterz menaja 3 domain bukan 2...ehehe, marah kang penaja tu.

      btw nice to know u, gud luck okies :)


      www.yanmieonline.com

      ReplyDelete
    2. la ye ke.. sorry2... dah betulkan.. ;)

      ReplyDelete
    3. wahh dah kali ketiga nmpk contest free domain ni..hihi..best best! ^_^

      gud luck kak! =)

      ReplyDelete

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...