Skip to main content

Posts

PERMOHONAN SIJIL LCCI BAGI CALON SPM 2018

Recent posts

Bila ada yang tanya?

Assalamualaikum ...
Bila ada yang tanya cikgu .... kenapa cikgu tak update blog?
kenapa cikgu tak .... kenapa cikgu tak .... hihi

bila hati terdetik bila ada yang tanya cikgu macamana nak jawab soalan ni?  Buku Teks Modul Rekod Tak Lengkap ... En Edward ... No. 5. 
harap membantu ya ..




No 5, En Edward RTL

Apakah Pelarasan dalam akaun?

Salam iLoveAkaun...

Salam Kasih Sayang...

Lamanya cikgu x update blog ni kan...

Juz nak share hari ni... bahan terbaru yg cikgu baru siap murnikan ikut DSKP yang baru...

Boleh baca dan fahamkan... moga ianya membantu... ❤️

Pelarasan Akaun Click to read this book, made with Book Creator https://read.bookcreator.co

Good Luck SPM 2017 😊3756

Alhamdulillah... hari yg dinanti dah tiba... 15 November 2017 (Rabu)... lg bbrp jam je... anak2 akan meneruskan perjuangan utk gred A+ seterusnya... tugasan cgu telah selesai 😉
Buat anak2 tahun ni ... SPM 2017... Hazim, wafie, amirul hazim, k.afiq, adnin, syafiq, rashdan, farhan, amir arsyad, khalis, aiman, auzaei, ammar, syahmi, farid, zaki, kasyfil, azrul, afzal, solah, nazim, haq, ghazali, riezman, adam, hilal, akmal dini, afif dan imtiyaz wafi... cgu doakan uol diberi kefahaman yg baik dlm membaca soalan dan menulis jawapan dengan tenang betul dan tepat esok utk kertas 1 dan kertas 2... semua dah berusaha ... yakin dan percaya Allah ada untuk bantu kita... Ingat Dia... Good luck!
Patuhi masa yg diberi ... baca arahan ... jawab guna pen... bawa kalkulator... jawab pada kertas jawapan yg diberi... ingat strategi yg dh kita bincang sama2 ... gunakan masa sebaiknya... tgk markah... cari markah tersebut smpi jumpa... 
Cgu pun minta maaf atas setiap salah silap ... setiap kesalahan kesila…

Soalan Percubaan SBP Prinsip Akaun 2017

Taklimat Penyebaran DSKP Tingkatan 5 Prinsip Perakaunan MPEI KSSM Peringkat W.P. Putrajaya

Taklimat Penyebaran DSKP Tingkatan 5 Prinsip Perakaunan  MPEI KSSM Peringkat W.P. Putrajaya Mulai 2018 23 Ogos 2017

dimuatnaik oleh admin

Video eCeramah 2016 05/30 - Penyata Kewangan Kelab dan Persatuan

Silibus ini hanya untuk calon SPM 2017 sahaja upload oleh Admin CikguSila.com


Akan Datang... Video Topik Rekod Tak Lengkap Jangan lupa LIKE FB PAGE CikguSila.com