Skip to main content

Posts

Showing posts from 2019

PERMOHONAN SIJIL LCCI BAGI CALON SPM 2018

Assalamualaikum ... 
Tinggal 6 hari je lagi Keputusan SPM 2018 akan diumumkan ... Pastinya buat calon SPM 2018 berdebar2 dah sekarang kan ... bukan setakat calon malah guru2 yang mengajar, ibu bapa turut merasa debarannya ... apa jua keputusan yang bakal diterima nak tak nak kena terima juga dengan hati terbuka kan ... terima ini lah rezeki kita ...
Buat calon SPM 2018 yang mengambil Prinsip Perakaunan, nanti lihat pada slip keputusan ya... jika layak untuk mohon Sijil LCCI ... boleh lah mohon secara online mulai tahun ini ... 
Cikgu baru terima email daripada pihak Pearson yang mengatakan ada perubahan dalam Sijil LCCI mulai tahun 2018. 
*****************
Tuan/Puan,
PERUBAHAN PADA SIJIL DAN PROSES PERMOHONAN PENSIJILAN BERKEMBAR SPM-LCCI 2018/2019 Saya dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara di atas.
PihakPearsonMalaysiainginmerakamkanucapanjutaanterimakasihkepadapihaktuan/puanyangsentiasa membantuparapelajarlepasanSPMdalampermohonanPensijilanBerkembarSPM-LCCI.
Pihakkamiinginmemak…

Bila ada yang tanya?

Assalamualaikum ...
Bila ada yang tanya cikgu .... kenapa cikgu tak update blog?
kenapa cikgu tak .... kenapa cikgu tak .... hihi

bila hati terdetik bila ada yang tanya cikgu macamana nak jawab soalan ni?  Buku Teks Modul Rekod Tak Lengkap ... En Edward ... No. 5. 
harap membantu ya ..




No 5, En Edward RTL