Tingkatan 5

Bahan-bahan terbaru yang baru cgu dapat sediakan utk pelajar2 cgu... persediaan menghadapi Percubaan SPM 2011... harapan cgu semoga kalian semua berjaya dengan cemerlang dalam peperiksaan percubaan kali ini...

  • soalan-soalan LCCI (yang ini cgu dapat drpd LCCI... soalan2 tahun lepas... blh dijadikan rujukan bentuk soalan yang mungkin akan dikeluarkan dalam SPM).. translate sendiri ye ke BM... ;)
  • Modul Ingat Akaun Ingat A+ ... (ni soalan2 tahun2 sebelumnya yg cgu dapat daripada LPM dan mana2 soalan yg tlh cgu gubal .. klon SPM... )
Selamat Mencuba... skema menyusul kemudian...

 **********************************************************************************************************

Salam Kasih Sayang...

Dalam page ni cgu ada upload bahan-bahan yang boleh digunakan untuk semua pelajar2 Tingkatan 5... untuk guru-guru pun boleh juga.. ;)

Bahan-bahan cgu semua dalam bentuk .pdf.. jadi kalau tak de adobe reader.. download dulu ya.. (sapa tak de .pdf download file ni dulu... ADOBE READER)

Cara download : klik je tajuk yang nak di download... ;)
    Dapatkan Buku "I Love Akaun" yang terkini berada di pasaran... pastikan yang original...
    Harga sebuah RM17.90 [Semenanjung] / RM18.40 [Sabah/Sarawak]
    Kandungan semua sukatan tingkatan 4 dan 5...
    dalam buku tu cgu kongsikan bersama teknik2 yang digunakan semasa proses pengajaran dan pembelajaran...
    Moga ianya dapat membantu meningkatkan prestasi masing2...




4 comments:

  1. aslkm.. sy da lm x wat akaun n sy mmg x amik spm pon skrg ni. tp sy nak mnta tlg ngn cg. blh x xplen kat sy pa sbnr nya debit note, credit note n accrual... kalo blh tlg email sy kat sue.anne85@yahoo.com.... tq....

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum cikgu.. saya mrupakn plajr alirn sains dan brmnat utk mngambil sbjek prinsip perakaunn.. prmsalahn saya ialah saya brada d t.5 pd thun ini. jd adakh trlmbt utk saya mngmbil sbjek ini krana dfhamkn sbjek ini mmpnyai krja kursus sjak d t.4..adkh krja kursus trsbut di ambl kira dlm pmarkahan spm...??? tolong bgi pnduan buat saya ckgu...
    e-mail : FilnaJiha_97@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. nota tingkatan 5 , saya tak boleh download. Boleh tolong saya?

    ReplyDelete
  4. Nota tingkatan 5 tu memang dah takda ke? sebab saya bukak link tu dia dah move ke tempat lain

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...