Monday, November 28, 2011

Koleksi Soalan Percubaan SPM 2011


Salam Kasih Sayang...

Semoga semua hari ni sihat dan ceria selalu... kesempatan ni cgu nak ucapkan SALAM MAAL HIJRAH buat semua pembaca blog cgu... moga tahun baru ni memberi satu nur yang baru untuk kita jalani kehidupan sebagai hambanya yang soleh dan solehah... terapkan azam baru...

lagi beberapa hari je paper akaun kan? yg pelajar sains tulen terpaksa harungi lagi 2 paper sebelum akaun kan... yg lain ada masa yg panjang utk mengulangkaji akaun... guna kan masa yg ada ni buat latihan dengan bersungguh2... fahamkan betul2... 

hari ni cgu nak kongsi bahan yang boleh digunakan semasa mengulangkaji... soalan mmg ada tetapi sorry jawapan tak de la pulak... Sesiapa yg download ucapkan terima kasih kepada cikgu Syid Dah... sumbangan daripada cikgu Syid Dah...  cikgu Syid Dah nak cgu kongsikan kepada semua yang mengambil dan mengajar Prinsip Perakaunan seMalaysia... usaha yang sangat murni kan... ;)

Sebelum download... jadilah follower cgu dulu... blh tahu perkembangan terbaru mengenai apa jua yg cgu akan kongsikan ... dunia akaun dan dunia potensi diri dan lain2... boleh kan...

Dah jadi follower... barulah boleh download... tq


Tunggu post cgu seterusnya ye.... 



4 comments:

  1. Salam..jwpn sy Bly dptkn dkt mana?

    ReplyDelete
  2. salam cgu .., :)
    jwapan koleksi soalan percubaan tu ade tak ? susah lha nak jwb kalau xde jwpan :) hehe

    ReplyDelete
  3. cikgu, saya nak tanya
    semasa buat kunci kira2 dan pp masa spm, guna kertas jurnal ke?
    sbab ikut cakap cikgu saya, kena guna kertas jurnal,tapi jurnal hanya ader 2 lajur
    kan kadang-kadang kunci kira2 sampai 3 lajur...

    ReplyDelete
  4. cikgu tahun depan sya msok foam5 jdi ade x tips tok maklumat tambahan ....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...