Monday, May 16, 2011

"Selamat Hari Guru, Cikgu Sila"

Salam Kasih Sayang dan Salam 1Malaysia,

Hari ini memang hari yang diraikan. blh dikatakan setiap minit mendapat ucapan menghargai diri.. terasa segala usaha selama ini berbaloi bila tibanya hari ini.. tahun ini berbeza dengan tehun sebelumnya.. sampai sekolah pagi tadi mmg dah disambut dgn ucapan daripada pelajar2 yg ada di foyer. dan terasa gak awal2 pelajar2 hari ni berada di foyer sekolah. terkejut gak bl tgk dgn keadaan foyer yg penuh dgn kad-kad ucapan daripada pelajar. satu inisiatif yg sangat baik menunjukkan penghargaan kepada guru-guru SAS. :)

terima kasih kepada semua pelajar atas ucapan yang diberi... email, sms, dan facebook... 

Ambil kesempatan bergambar dgn kad ucapan daripada pelajar2 5Bestari... ;)


 kad-kad ucapan yang tertampal depan pintu bilik guru... ;)

 
 ada banner lagi... usaha yg baik..

 sebahagian hadiah2 dan kad ucapan daripada pelajar2..  esp pelajar2 5Cita, pelajar tingkatan 3, zarul, hariz, firman,shafiq mazlan, fuad, hasif, syazrain, zafri, munqeez, iddin, amin, zakwan, faris danial, rizwan, azim, luqman hakim, faizal, fadhil, zharif, fadrul, fakhru, hakim M, faiz mubin, firdaus, idham, fahmi anis, luqman wafiy, ikmal, kamal aliq, adham, faisal, ilyas... tqvm... cgu sayang kamu semua... doa cgu semoga kamu semua menjadi insan yang berguna.. tahu membezakan mana yang baik dan mana yg buruk.. cekal dan tabah mengharungi segala rintangan dan dugaan yg dihadapi.. :)

 ni kad daripada zaki hilmi 5c... tqvm.. atas penghargaan yang diberi.. selagi cgu berdaya dan mampu utk membantu dan mendidik... cgu akan cuba yang terbaik kerana agama bangsa dan negara... :)

thanks azri aizat.. stud tahun lepas... ingatan dan hadiah sungguh dihargai.. ;)

 hari ni mmg tak mengajar seharian... aktiviti untuk guru2 di dewan putra perdana sas.. karaoke.. indoor games.. tu yg cgu main congkak.. nak menyanyi segan la pulak... ;)


 hadiah yg bermakna buat cgu.. tq faisal.. tq ilyas.. tq hakim M.. i like... ;)

sebelum balik terima kad daripada kelas 4C... tq anak2.. ingatan yang diberi sungguh bermakna.. :)

akhir kata, sms terbaru yg cgu terima hari ini "slm ckgu happy teachers day sori lmbt wish btw thanks for everything that you teach me until i bcome a scsful prsn now"... tqvm.. cgu hargainya... ;)No comments:

Post a Comment

Permulaan Sesi Akademik 2022/2023