Saturday, December 18, 2010

AFF SUZUKI CUP 2010

Salam Kasih Sayang,

Dah berlalu seharian kita meraikan kejayaan Malaysia di Semi final AFF Suzuki Cup 2010... tak pernah2 Malaysia menang alhamdulillah tahun ni kejayaan di pihak kita... cgu pun baru bangun daripada keletihan... macam la kita yg main bola... hahaha...

Terima kasih bebanyak la kat Suzuki... sebab dia yg bagi tiket free... tu pun sbb konvoi keta swift... guna gak cgu beli swift... kereta idaman... berjaya gak cgu milikinya... ;)

 ermmm... cantik kan...

pertama kali ni tangkap gambar dgn keta sendiri... ;) rasa bangga akhirnya cita2 tercapai... 
penat lelah keje... yeye



Sebenarnya buat pertama kali dalam hidup cgu... tak pernah jejak pun stadium tu... tipu la kl tak jejak kan.. maksud cgu dalam stadium tu.. ;) Seronok rupanya dapat tgk live ni... memang kaki bola pun sebenarnya.. teringat zaman kecik2 dl... kl tgk bola dgn keluarga cgu la yg plg lantang bersuara... jerit2 jgn cakap la.. rasa puas.. boleh hilangkan stress gak rasanya... ;)... malam tu mmg la tak ingat pape rasanya...

Kalau Malaysia menang mesti dapat g lagi tgk live... konvoi pun ada gak... tapi untuk yg pakai suzuki je la... so sapa yg nk konvoi tu ... Beli la suzuki... tgh ada offer ni.... kl nak tau contact cgu ye... yang pasti 3 tahun free service, labour n part... ok tu... ;)

Gambar2 yang cgu nak kongsi sama sepanjang perlawanan Malaysia vs Vietnam...

sebelum masuk stadium...

kenangan terindah... tiket free.. VIP lupa lak berapa RM ... maklum lah FREE... ;)

nak masuk stadium pun ok je.. tak berebut pun... untung2... hehehe

yes!!! muat gak akhirnya... ingat kan tak lepas.. huhu

sementara menunggu perlawanan mula...

ok gak kan... cantik... hehehe

ni pun sama... saja nak tunjuk kipas tu... free gak.. 

ni baru player Malaysia masuk padang... semangat !!!

ni pun masa player masuk... maintain lagi...

ni masa gol tp x dikira... marah betul... 

ni sebab dapat tendangan sudut... 1st half...

gerammnyer... sepatutnya boleh gl tapi tak boleh... membebel2 ntah apa2 ntah...

YES!!! Malaysia gol... 1 - 0

penat dah... rasa bersyukur... amin...

ni dah keluar stadium... senyum je kan... positif!!! Malaysia menang kan...

kegembiraan atas kemenangan...

sebelum keluar daripada stadium sempat gak lagi... rasa penat dah.. lapar lak tu...

Ni je la gambar2 yang dapat cgu kongsi... ada byk lg... nak tgk ke? lain2 ada dalam Facebook Page.. Haryss Photography... Rasa puas sangat... tq to my lover n all suzuki staff... lepas ni join lak swift club ye...





2 comments:

  1. salam kenal aja ya

    senang berkunjung ke blog anda..
    semoga sukses selalu..
    Butuh tulisan-tulisan seputar peternakan,
    silahkan kunjungi
    REPOSITORY UNAND

    ReplyDelete
  2. kita dah champ cikgu!!!yeeeeha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...