Thursday, January 13, 2011

SELAMAT TAHUN BARU 2011

Salam Kasih Sayang,

Wow!! Lama nya cgu tak update blog cgu. memang akui terlalu sibuk hinggakan tak dapat nak luang kan masa untuk berblog.. ;)

hari ni je dah 12 hari berlalu untuk tahun 2011... apapun masih boleh kan untuk cgu ucapkan "SELAMAT TAHUN BARU kepada semua pengunjung2 setia blog cgu..." ;)

Minta maaf juga sebab tak dapat nak upload lagi bahan2 yang cgu ada..
kepada rakan2 guru yg nak bahan2 awl2 tahun ni pun sy masih tak dapat nak upload lagi.. tapi kita ada satu sumber yang blh kita dapatkan di....

Daftar dulu jadi Ahli.. terima kasih usaha murni cgu narzuki ni.. banyak sangat membantu guru2 prinsip perakaunan Malaysia... (yg plg ptg ni la sifu cgu.. ;)... Moga Allah memberi kesejahteraan kepada cgu narzuki.. aminnnn..

Ok.. cgu ada kelas dah.. jumpa lagi .. banyak yg cgu nak kongsi dgn semua.. tgu satu per satu post cgu ye... ;)


5 comments:

  1. Tahniah cikgu sila kerana telah berjaya menghidupkan blog yang cukup bermakna ini. Saya kagum dengan semangat cikgu sila yang saya rasa banyak masa cikgu telah cikgu luangkan untuk blog cikgu... cikgu firdaus/ www.perakaunansaujana.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Terima kasih cikgu firdaus.. cikgu pun sama juga.. skang ni pun lama gak sy tak update bahan yg ada.. ;).. biasa la awal2 tahun ni.. bz gak..

    ReplyDelete
  3. salam kak.ni nk tanye..camne nak buat akaun syarikat yang mana tak lengkap butirannya.contoh sales tak berapa tepat(sebab ada yang tidak direkodkan) n perbelanjaan yang tidak berapa direkodkan..jadi nk buat akaun tu bleh x?kene start dari awal perniagaan ke?

    ReplyDelete
  4. salam cgu....cmna nak jdi ahli dlm blog cgu narzuki....sya dah try daftar...tp x da pap respons pown

    ReplyDelete
  5. salam cgu....sya dah try nak jd ahli dlm cgu narzuki....tp x boleh la.....mcm mna cra nak daftar jdi ahli ye.....sya hrp cgu dpt mmbntu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...