Saturday, April 24, 2010

Seronok sangat hari ni...

salam...

seronok sangat hari ni coz cikgu2 sas dah berkembang untuk buat blog.. ajar teacher farah upload bahan. science pun dah ada..sejarah pun dah ada gak...tahniah buat teacher farah dan hanim.. cantik... tahniah buat cgu rohani sekali lagi (sifu cgu gak ni).. bersemangat dan bertungkus lumus sediakan blog dia.. hehehe.. seronok tengok dia.. rajin belajar.. kalau la semua student cgu macam dia mesti semua dapat A+... sebab tu dia dapat guru cemerlang.. cgu ambik semangat dia.. nak cemerlang gak ni.. :)

balik lewat sikit.. seronok mengajar orang yang betul2 nak belajar... sebab tu orang kata kalau nak berjaya kena ikut orang yang dah berjaya... ;)

1 comment:

  1. cikgu sila, jangan lupa letak link diorang kat blog cikgu ni ye??

    boleh saya suggest blog diorang pada student2 saya yang mungkin nak dapatkan bimbingan dalam subjek yang diorang nak.

    sekolah saya ni tak ramai yang buat blog. fesbuk ramai la.

    tahniah untuk cikgu dan kawan2 cikgu yang buat bog bimbingan camni. teruskan usaha yang baik!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...