Saturday, April 24, 2010

Saje-saje...

Salam..

hari ni datang sekolah... sambil tunggu masa kelas dah siap buku rekod mengajar teringat nak coret la sikit2 dalam blog ni.. seronok bila tengok rakan2 yang lain dah ada kemajuan membina blog sendiri... tahniah zefri n kak rohani... berjaya dah ada blod sendiri... (anak didik ni.. hehehe).. moga perkongsian ini dapat membantu anak bangsa kini dan masa hadapan..

sekolah hari ni pun mengajar tingkatan 4 je. tingkatan 5 dan 3 terlibat dengan program masing2... ermmm.. banyak masa untuk buat kerja2 yang tertangguh... dah la mc dua hari.. kejadian yang menimpa anak cgu menyebabkan cgu trauma.. sampai kena makan pil penenang.. huhu... pengajaran.. so sapa yang baca ni ambil sebagai pengajaran ye...

nak sambung kerja semula.. soalan tak siap lagi ni... sapa nak tolong?????

3 comments:

  1. macam best plak bila tengok cikgu buat tutorial melalui blog ni. nak tiru la idea ni.

    ReplyDelete
  2. akak...tahniah ar kat anim jugak... odw nak buat blog ni...

    ReplyDelete
  3. asilahmuhajer : tiru jgn tak tiru. untuk anak bangsa kan...

    hanim : sory la, baru tau. tahniah!! cantik sangat .. dah tengok .. teruskan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...