Monday, March 8, 2021

GOOD LUCK BOYS PRINSIP PERAKAUNAN SPM 2020

 Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang

Allahumma Ya Alim Ya Hakim Ya Roshid. 

Ya Allah. Alirkan kebijaksanaan ke dalam minda anak2 didikku ... 

izuddin, idlan, abdullah, danial, wajdi, ikhwan, qayyum, ashraf, dzulkarnain, ameer, irish, nik haikal, izhan, mohd haikal, zidane, faris, hadzrul, nu'man, iqbal, furqan, ammar dan azad ...

agar mereka tenang hatinya dan dapat menjawab soalan yang diberikan dengan baik bagi subjek Prinsip Perakaunan Kertas 1 pada jam 8 hingga 9.30 pagi dan Kertas 2 pada pukul 10 pagi hingga 12.30 tgh pada hari ini 8 Mac 2021.

Allahumma Ya zohir 

Ya Allah kau nampakkan jawapan yang betul dan tepat dalam minda anak2 didikku ... izuddin, idlan, abdullah, danial, wajdi, ikhwan, qayyum, ashraf, dzulkarnain, ameer, irish, nik haikal, izhan, mohd haikal, zidane, faris, hadzrul, nu'man, iqbal, furqan, ammar dan azad ... kerana Kau Maha Menampakkan  

Allahumma Ya Fatah 

Ya Allah bukakanlah minda anak2 didikku ... izuddin, idlan, abdullah, danial, wajdi, ikhwan, qayyum, ashraf, dzulkarnain, ameer, irish, nik haikal, izhan, mohd haikal, zidane, faris, hadzrul, nu'man, iqbal, furqan, ammar dan azad ... seluas langit dan bumi agar mereka nampak segala jawapan yang betul dan tepat.

Allahumma Ya Baari'. 

Ya Allah aku serah seluruh jiwa raga anak2 didikku ... izuddin, idlan, abdullah, danial, wajdi, ikhwan, qayyum, ashraf, dzulkarnain, ameer, irish, nik haikal, izhan, mohd haikal, zidane, faris, hadzrul, nu'man, iqbal, furqan, ammar dan azad ... hanya kepadaMu utk Kau uruskan sebaik2nya sepanjang mereka menjawab soalan Prinsip Perakaunan Kertas 1 dan 2 ini Ya Allah. Kau aturlah otak dan minda juga jari jemari mereka utk menjawab dgn pimpinanmu Ya Hadi.

Aku yakin hanya kuasaMu shj Ya Allah.. aku tiada daya.. 

Makbulkan lah permintaan Ku ini Ya Allah 


No comments:

Post a Comment

Permulaan Sesi Akademik 2022/2023