Monday, May 14, 2012

Sayang anak2 mama...

Salam Kasih Sayang...

Hari ni keje seperti biasa... memandangkan minggu peperiksaan di sekolah... petang ni takde la cgu balik lambat... 2.30 pm terus balik rumah... macam biasa hubby cgu yang datang ambil di sekolah... ;)

dalam kereta terkejut bila tengok markah yg adik dapat... tak sangka 100%... BM dan BI... Matematik adik cakap 97% tapi kertas jawapan tak dapat lg... alhamdulilllah... mama memang yakin dengan setiap kelebihan anak2 mama... buat yg terbaik dan sentiasa positif dalam apa jua tindakan yang hendak dilakukan... adik memang kerap buat apa yg mama suruh... cuma adik ni ada satu sikap yang kalau dia nak dia akan nak dapatkan juga... ikut perangai sapa ye... mama kot... ;)... tak kisah lah ... asalkan Allah sentiasa lindungi anak2 mama daripada segala kejahatan... Mama selalu doakan anak2 mama cemerlang dalam semua aspek... ;)


keputusan abang lak tak dapat nak dinilai lagi... PBS... no more exam... apapun mama yakin anak mama sentiasa mengikut arahan daripada cgu2 yang mengajar... baik dan jaga tingkah laku... hormat guru sentiasa...
No comments:

Post a Comment

Permulaan Sesi Akademik 2022/2023