Saturday, March 31, 2012

PERMOHONAN SIJIL LCCI CALON SPM 2012





Untuk Calon SPM 2011 sahaja. 
Calon SPM sebelum 2011 sudah tidak layak untuk memohon Sijil LCCI. Permohonan mestilah pada tahun keputusan SPM diumumkan.

Boleh dapatkan borang di dalam blog Cg Narzuki Online...

Hantar secepat yang mungkin. Boleh buat secara online atau hantar ke sekolah. Nak mudah hantar sendiri je sebenarnya. Sian cikgu sibuk kat sekolah tu. Macam2 kerja yang datang. 

Kepada anak2 murid cgu... boleh hantar borang kepada cgu sebelum atau pada 15 APRIL 2012... kalau boleh masa MAC ni bawa terus borang yang lengkap... senang kan cgu ye... Selepas 15 April 2012 cgu dah tak nak layan sebarang permohonan. Harap maklum ye anak2...

Dokumen yang perlu disediakan :

1. Borang LCCI
2. Salinan slip keputusan (disahkan)
3. Salinan Kad Pengenalan (disahkan)
4. Wang Pos RM25 (lengkapkan butiran yang ada pada wang pos)




1 comment:

  1. Slm,sye nk tanye dr mane cikgu dpt semue information lcci nie bgi phak sklh?dapat surat ke?sekolah sye enggan uruskan application kami dgn alasan mereka xtahu menahu tntg lcci n blom dpt surat dr kementrian pljrn.tlg la kami utk atasi mslh nie.trime kasih.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...