Saturday, December 17, 2011

SEMINAR KERAMAT EMAS

Salam Kasih Sayang,

Seronok sangat hari ni. belajar sesuatu yang sangat berharga. terfikir sejenak kenapa dari dulu lagi cgu tak pernah nak join belajar ilmu ni. cuma tahu daripada pembacaan je. tu la xde sifu. alhamdulillah Allah gerak kan hati cgu untuk pergi menuntut ilmu emas hari ni daripada mentor cgu yang memang sahih dan tahu selok belok tentang emas. senang citer. tanya je la pasal emas mesti ada jawapannya. pengalaman 30 tahun dalam bidang emas tu... hampir sebaya la dengan umur cgu... boleh caya sangat... ;)

Tak sabar rasanya nak kongsi dengan semua pembaca blog cgu... lepas ni sapa tanya cgu nak buat pelaburan apa... jawapnnya memang simpan emas... nak beli apa semua dengan emas... so far memang cgu dah amalkan memang betul kesahihannya...

baru2 ni mentor cgu suruh closed akaun emas di Maybank... cgu buka awal tahun 2010... kira baru nak masuk 2 tahun... bila dah mentor bgtau, cgu tak ragu2... close je la akaun tu... bak kata mentor cgu... ikut je la apa yg mentor suruh buat... pasti ok... alhamdulillah memang tak rugi apa2... untung... kira boleh beli emas lagi dengan duit untung tu...(dah beli pun... invest lebih besar lagi ... alhamdulillah)

insyaallah dengan izinNya, mulai hari ni cgu akan kongsi dengan semua pasal ilmu emas... agar jangan sampai kita ditipu dan teraniaya tanpa kita sedari... 

nak tau tak mentor cgu? cgu kenalkan mentor cgu kepada semua... jom tengok video ni... lepas tu nilai la sendiri...


tqvm Puan Nadia... 

sesapa nak tanya pasal Hana Gold... tanya je cgu... insyaallah cgu akan share ilmu apa yg cgu dapat... ;)... nak beli emas? nak tempah emas? nak tukar emas? insyaallah mana yang boleh dibantu cgu akan bantu permudahkannya... harga emas ikut harga hari tu berapa... upah buat TIADA... Percayalah ini kenyataan... 

Ya Allah, terima kasih kerana menunjukkan aku satu ilmu yang sangat berharga hari ni dan moga ilmu aku perolehi ini dapat aku kongsikan kepada semua umat muhammad yang lain agar selepas ini kami akan lebih berjaya dan kaya dalam membantu diri sendiri serta orang lain yang memerlukannya.... Amin. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...