Wednesday, December 7, 2011

Bye2 SPM 2011...

Alhamdulillah dah selesai...

lega rasa dah selesai untuk tahun 2011… lepas ni bersedia untuk tahun 2012…
alhamdulillah… komen pelajar2 bg cgu secara purata ok… keluar dewan senyum dan gembira… mudahan gembira sbb soalan tak membebankan sangat berbanding subjek2 yg lain... dan cgu rasa mereka gembira juga sebab dah berakhir SPM mereka... hari terakhir...

kekeliruan pelajar pada K1 no 34 dan 38… skang kita berdoa je la moga LPM akan memberikan jawapan yg terbaik utk jawapan yang u all bagi kan... mudahan dapat BONUS!!!

K2 … ada juga yg kata keliru dgn maklumat tambahan yg diberi… apapun yg cgu blh simpulkan kalau  buat semua soalan2 trial keseluruhan negeri pasti u all dapat jawap soalan SPM dengan baik… kl kita tgk soalan…
No 1 … senang… tak mengelirukan pelajar
No 2 … perkongsian … blh kata semua negeri keluarkan bab ni..
No 3 … Akaun Kawalan … pelajar komen… soalan yg paling senang antara semua soalan yg lain…
No 4 … Belanjawan tunai… rasanya bab ni yg paling pelajar suka… ada yg kata kalau keluar soalan ni mmg dapat full mark... nak kata butiran mengelirukan sangat … tak juga berbanding soalan trial penang dll
No 5 … pelarasan… rasanya ramai tak nak jawab… tp kalau buat semua soalan trial… memang senang … sama macam soalan SBP…
No 6 … bab yg mmg tak dijangka.. tp bab ni sangat senang… sebijik soalan terengganu trial spm… sapa yg cuba jawab soalan trial terengganu pasti dapat jawab dengan baik soalan ni…



2 comments:

  1. cgu ad x jwpn akaun spm2011

    ReplyDelete
  2. ckgu ad x jwapn akaun spm20111

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...