Saturday, October 22, 2011

Komen-komen yang diterima...


Salam Kasih Sayang,

Apa khabar semua? hampir dua minggu cikgu tak update blog ni... peperiksaan akhir tahun jadi banyak lah persediaan yang hendak dibuat... mesyuarat pemurnian soalan selaras je dua hari... dua hari suntuk tu la fokus dengan soalan yang dibina... pengalaman yang tak akan dilupakan... sayang akak semua... :)


Bila tengok surat di pejabat... tak sangka dapat surat... cuba teka??? tak sangka memang betul dapat 1st income daripada NUFFNANG... memang best... target dua bulan sekali nak withdraw... boleh la buat beli baju sepasang... hehehe... anyway tqvm NUFFNANG!!! 

Ni yg plg ... tak tau nk klasifikasikan apa? buka dashboard macam biasa tengok ada 9 comment yang tak di publish lagi... 
terkejut gak bila dapat komen yang mengarut daripada seseorang... 
kalau inilah sikap anak murid semua memang ketara kejayaan tak akan dicapai kerana tiada keberkatan... sebab tu belajar macamana sekalipun tak kan dapat 'nur' daripada guru... 
apapun cgu jadikan komen itu sebagai satu pengajaran dan panduan untuk cikgu teruskan tanggungjawab cikgu sebagai seorang guru...

cikgu minta maaf juga bagi mereka yang cikgu terlepas nak balas komen... terima kasih bg semua pembaca cikgu yang sentiasa memberikan komen membina untuk cikgu teruskan blog cikgusila.com ini... cikgu sayang kamu!!!



1 comment:

  1. assalammualaikum cikgu.
    Saya merupakan staf di bahgian akaun yg ditugaskan merencanakan semua perjalanan akaun syarikat. Bila masuk bab penyata penyesuaian bank, terdapat cek-cek BATAL yang saya bawa ke bulan-bulan seterusnya. Cara bagaimana perlu saya 'padam' cek-cek tersebut?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...