Wednesday, October 14, 2009

Malam Selingkar Kasih 2009

Salam...

Coretan hari yang ke empat di Hospital Putrajaya (wad 2b, bed 3)... masih di tempat yang sama... roomate pun dah bertukar 2 kali... yang kedua ni pun dah balik... dok sorang mlm ni... huhu

hari ni Ilham sekeluarga datang melawat cikgu... alhamdulilla ilham dah beransur pulih... gembira n senang hati tengok ilham seperti dulu... dia pun tertanya2 kenapa cgu kat hospital... soalan yang cgu beri semua dia jawab dengan betul... amin... moga ilham pulih sepenuhnya... cgu yakin ilham mampu hadapi semua ni dengan tabah... kuatkan semangat...

rakan2 guru memang sibuk hari ni... faham... dah biasa setiap tahun macam ni... lagi tertekan bila nazir nak datang observe pulak tu... gud luck kak aini, kak nora, zefry n shahrizan untuk pemantauan esok... pasti berjaya... u all memang hebat...

call petang tadi... tanya khabar... nda pun call gak... tq atas ingatan ini... tak kisah pun kalau tak datang ... no heart feeling... apapun kita saling mengingati... :)

n malam ni yang paling sedih rasanya... tak dapat g dinner f5... dr pagi asyik dpt sms tanya samada cgu g atau tidak... sorry ... cgu masih di wad.. entah sampai bila... hingga saat ini masih lagi terasa kesakitan... dugaan yang terpaksa diharungi... hidup mesti diteruskan...

sedang menaip ni... doktor lak datang... ermmm... doktor kat sini so far semuanya ok... penjelasan yang memang boleh diterima dengan baik... :) cgu terpaksa memberitahu kesakitan yang masih wujud... mungkin kesan ubat or .... kita lihat lepas habis ubat ni... tungguuuuu.... hopefully ok... nanti dapat jumpa semua anak didikku...

pasti rakan2 guru n semua pelajar melaram malam ni... masa ni la nak tengok semua melaram... yg biasa pun pasti cantik n handsome mlm ni... meraikan pelajar2nya... tetapi sejauhmana pelajar2 menghargai gurunya??? satu persoalan... untuk cgu... memang cgu dah nampak anak2 didik cgu menghargai cgu... tqvm.. moga Allah memberi keberkatan kepada semua... "cgu SAYANG kamu"... harap2 dapat la tengok gambar2 masa dinner ni cepat... sapa2 upload la dlm fb ker... hopefully majlis ni berjalan dengan baik dan lancar... tahniah kepada semua yang berjaya dan menerima anugerah... esp Muzakir pelajar terbaik akademik kan... itu je la yg cgu tau... cgu memang yakin kamu memang boleh...

1 comment:

  1. salam ck..
    terharu bile bace semua bingkisan ckg..
    sy pun bljr akaun tp akaun sy lemah skit
    terharu tgk kasih syg ckg pd muridnye
    dn kasih syg murid pd ckgu nye..
    doakn prinsip akaun sy..
    sy tgh try download soaln dr ckg
    smg ckg cpt smbuh n thniah dpt ank bru,,,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...