Thursday, October 15, 2009

Malam Bingkisan Memori

Salam...

Coretan hari ke empat berada di Hospital Putrajaya... tempat yang sama wad 2b,bed 3...
jam10 pagi cgu dapat roomate baru... lepas bersalin... baby girl... dh ada nama "arissa"... orang yg ketiga katil sebelah cgu ni bertukar ganti... ermmmm... kul 6ptg baby dh boleh keluar... kl tak best gak boleh main dengan baby... macam baby anna (kawan husna CIC).. :)

kehadiran dr azmi mmg dinant manala tau.. boleh balik... ermm tapi bukan boleh balik tambah hari lagi di wad ni ada la... huhuhu... its ok janji cgu boleh layan internet n "I dream of jeannie"... terhibur skit...



petang... aidil, muzakkir, amin, nik n zhahir bersama iza datang melawat... tq coz sudi melawat cgu di hospital ni... terharu gak dengan kehadiran kalian... bnyak gak perkara baru yg diketahui... esp Malam Bingkisan Memori... rupanya tukar nama... maklum la tak g sekolah jd byk benda tak tau.. dapat gk tengok gambar malam tu... memang dh dijangka... semua cantik2 n handsome... :)
Tahniah la kepada yg menang n menerima anugerah2...

ingat janji muzakkir "kalau sy dh kerja nanti saya bawa cgu g Spain"... wow!!!! betul ke ni.. terima kasih la muzakkir... harapan ingat ler cgu smpi bila2 ye... cgu ingat ni janji2 u all pd cgu.. ingat jgn tak buat latihan... buat la hingga muak pun tak per.. semua tu ada baiknya... kita tengok hasilnya nanti...

hari ni agak kurang selesa skit coz jarum tukar ke sebelah kanan lak... susah nak bergerak... masih keras... esk mesti ok...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...