Monday, August 31, 2009

Jom Sertai Kempen iLoveMalaysia

JOM SERTAI CONTEST

Kepada semua pembaca blog cikgu yang disayangi, adakah anda ingin memiliki sebuah iPhone 3Gs tanpa perlu mengeluarkan sebarang kos? Jika YA, apa kata anda sertai contest I Love Malaysia anjuran Exabytes (sebuah syarikat hosting terkemuka Malaysia) dimana melalui contest ini anda berpeluang memenangi hadiah utama yang mereka tawarkan iaitu iPhone 3Gs beserta beberapa hadiah saguhati.

Contest ini sangat mudah dimana anda hanya perlu meletakkan banner kempen 'I Love Malaysia' mereka ini di website anda. Tidak perlu menjawab sebarang soalan mahupun menulis slogan. Mudah bukan? Jadi, sertailah contest ini sekarang kerana siapa tahu iPhone 3Gs itu mungkin akan menjadi milik anda. Kalau tak menang pun, sekurang-kurangnya anda telah menunjukkan yang anda sangat sayangkan Malaysia. Tak gitu?

Untuk sertai, anda boleh klik banner yang ada di sebelah website ini (ala, yang kat atas sebelah kanan tu) atau anda klik sahaja [di sini]

Oh ya, sebelum terlupa pastikan anda membaca perenggan ini. Semasa anda mengisi butiran pendaftaran itu nanti, pastikan anda masukkan email cikgu iaitu rusilawatimoin@yahoo.com sebagai refferer pada ruangan Referrer's Email. Ini kerana, pendaftaran anda tidak akan diambil kira jika anda tidak berbuat demikian. Sesudah itu, letakkanlah banner kempen mereka di blog anda dan nantikan keputusannya.

Selamat mencuba dan semoga berjaya.

2 comments:

  1. bila tarikh keputusan kampen ni ye???
    camna nak tau kita nak menang...

    ReplyDelete
  2. salam cikgu,sy dr Maktab Sultan Ismail Kota Bharu,blh x cikgu email soaln trial PA SBP 2009?
    mdfz92nd@yahoo.com
    xpun,cg mskkn dlm blog nih..nnti,rmai yg bleh download..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...