Thursday, September 17, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


Salam...

Lama dah cikgu tak update blog ni... macam2 berlaku dalam masa terdekat ni... nak kata tak sibuk memang sibuk... Kepada semua pengunjung blog cgu, cgu mohon ampun dan maaf jika ada kesalahan dan kesilapan... sama ada disedari atau pun tidak disedari... Semoga raya tahun ini memberi makna yang sangat mendalam... dan yang paling penting moga pada tahun ini segala ibadah kita diterima olehNya.. amin.

Kepada anak didik cgu 5b n 5j...
"aidil, eshadiq, rahman, khairudin, taufiq, irfan rosly, afiq, farhan, zahir, hakimi, fadli, shahir, nik, faiz, syahmi, amir asyraf, muzammil, nabil, fahmi, amin, azeem, hadri, safuan, adam, firdaus, nawawi, azman, muzakir, raja, haziq, zuhdi, irfan razak, khalil, amini, azlan, arif, izman dan akma"..
Terima kasih di atas ingatan kiriman kad raya... rasanya tahun ni yang paling banyak cgu terima... hehehe...
ingat pesan cgu.. jangan lupa buat 'kuih sedap2'... kl sedap cgu nanti suka... gunakan masa yang ada ni dengan sepenuhnya... jaga diri dan kesihatan baik2... jangan jadikan tekanan sebagai penghalang tetapi pembakar semangat untuk berjaya... sentiasa yakin dengan diri sendiri... fikir positif... dan doa selalu... Pasti "1Akaun" akan tercapai... amin...

anak2 didik cgu 4b n 4c...
jangan lupa homework masa raya ni... "Kedai Jujur dan Kedai Wawasan"... Download Mahir Dokumen dan Penyata Kewangan... Jangan tak buat... jangan tak belajar... harapan cgu u all semua dapat menguasai konsep dengan baik... kuatkan asas masa tingkatan 4 ni... jangan nant masa tingkatan 5 baru nak fokus... jangan ulangi kesilapan... u all harapan ibu bapa dan sekolah...

akhir kata...
sekali lagi...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

1 comment:

  1. hari ini diisytiharkan Form 5 SAS raya tiga jam je
    zhahir

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...