Sunday, February 7, 2016

HOMEWORK TAHUN BARU CINA 2016



Salam kasih sayang 
buat semua anak didik cgu... 

Seronok kan dapat cuti lama tahun ni. Bila sebut homework je ada yang suka ada yang tak suka kan?

sebelum tu cgu nak ucapkan "Gong Xi Fa Cai" buat rakan2 cgu ... 
my lovely sis Khoo n Chin, to adik Kho n Bancha ...
dan buat semua rakyat Malaysia yang merayakanya tahun ni ...


Sebelum balik hari tu cgu dah pesan tengok blog cgu sama ada cgu bg homework atau pun tidak kan?

Nah homework masa cuti ni...

5U dan 5M 
siapkan semua tugasan yang tertangguh... tak banyak ... sikit je... kl dah siap tengok video yg cgu dah beri sebelum ni... utk pemahaman dengan lebih jelas..

4U dan 4M
lepas baca blog cgu ni... cuba search di internet ni apa yang dikatakan dengan klasifikasi akaun? lepas cuti ni kita akan bincangkan... 

1M
cgu bagi rehat sat kali ni... buat ulangkaji semula apa yang dimaksudkan dengan peta i-Think dengan lebih jelas ya... mudah nanti untuk kita buat tugasan seterusnya bila di kelas pdp.. 

sikit je kan homework yang cgu beri? apapun bersedia dengan Ujian Bulanan 1 .. pada 01 - 03 Mac 2016 ... ingat pesan cgu ... NO CDEG ... 

ok ... kita jumpa lepas cuti ni ... jaga diri elok-elok ... solat 5 waktu sehari semalam ... 
tolong ibubapa ... :)

*****************************






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...