Saturday, December 21, 2013

Takwim Persekolahan 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ni 21122013... lagi 11 hari sahaja mula sekolah bagi sesi 2014. apa pun kehidupan sebagai seorang pendidik mesti diteruskan... saja2 nak kongsi apa yg nak dibuat sebelum masuk tahun baru 2014 ni..

Sebelum tu cgu nak ucapkan TAHNIAH kepada semua anak2 didik cgu esp SASSIANs batch Warriors 1115 ... mencapaikan impian diri sendiri secara langsung impian keluarga dan sekolah... keseluruhan keputusan SAS PMR 2013 
Naik dan mencapai ETR GP/% cemerlang... 
Tahniah!!! Teruskan kecemerlangan SPM2015 pula ya... 

  sekadar perkongsian GPS 2003 - 2013 ... kedua tertinggi terbaik selepas 2010... 

bagi yang nak buat semakan semula boleh dapatkan borang di sini... 

dalam tempoh 30 hari selepas keputusan diumumkan iaitu SEBELUM 19 Januari 2014

Berbalik persediaan 2014..

nak bersedia apa pun masih lagi dalam kepala ni ... macam2 nak buat... nak share dulu Takwim Persekolahan 2014... boleh la buat perancangan ... esp nak bercuti 2014... sekolah pun tak mula lagi dah fikir nak cuti... biasa la kan...


Takwim Persekolahan 2014 bagi kumpulan B... cgu di Putrajaya... so cgu share yang Putrajaya la... kl nak tgk negeri yang lain tgk web kpm, www.moe.gov.my 

Azam tahun 2014 salah satunya nak update blog ni kalau boleh hari2... inshaallah jika ada izinNya pasti jadi kan... :)

jumpa lagi ya.. 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...