Wednesday, July 10, 2013

Salam Ramadhan...

Salam kasih sayang...

Alhamdulillah hari ni dah selesai sehari kita berpuasa. Masih tak terlambat untuk cgu mengucapkan selamat menyambut ramadhan pada tahun ni 2013. 
Alhamdulillah juga sbb Allah masih memberikan peluang kepada kita menyambut ramadhan seterusnya. Moga ramadhan tahun ni memberi hidayah dan petunjuk serta segala amalan yg kita buat akan diterima olehNya. 

Buat suami tercinta hariss, anak2 hakim dan husna, mak siti, mak badariah, bapak, pak ariffin, adik beradik ; kak ros sekeluarga, kak mah sekeluarga, abg li sekeluarga, abg man sekeluarga, kakak sekeluarga, moh, nani, hamdi sekeluarga, lin sekeluarga dan boy. Tidak lupa makcik dan pakcik sedara dua2 pihak, guru2, rakan2 seperjuangan, anak2 didik dan semua pembaca blog cgu.. Cgu ucapkan selamat menyambut ramadhan kali ini dengan penuh keberkatan. Doa cgu agar semuanya sihat sejahtera dan sentiasa berada di sisiNya. Semuanya kerana Dia. Moga tahun hadapan kita masih bersama lagi... Sayang selamanya.

Sekadar perkongsian percutian cgu ke Sabah Kota Kinabalu baru2 ini.. Alhamdulillah Allah izinkan utk kami sekeluarga bercuti. Seronok anak2 bl dapat naik kapal terbang hadiah utk mereka sempena hari lahir baru2 ni gak. Abg bulan 7 n adik bulan 6. Moga percutian ini mengeratkan lagi sulaturrahim dan hbgn kekeluargaan yg telah dibina... Tq tak terhingga buat suami tercinta... Tak lupa buat pakcik tapa dan cik mah sekeluarga.. Moga Allah akan lindungi kita sentiasa... Moga lepas ni kita dapat buat lagi ke tempat lain pula... In shaa allah. 

Terfikir sejenak bila suami dah ajak pindah ke Sabah. Best gak ni... Merantau di negeri orang.. Apapun pasrah dengan ketentuanNya.. Amin.


No comments:

Post a Comment

Permulaan Sesi Akademik 2022/2023