Saturday, January 12, 2013

Buku "I Love Akaun" ...


Salam Kasih Sayang...

Pertamanya nak bagitau yang buku cgu dah siap print... bestnyer... akhirnya matlamat dan impian nak kongsi dengan semua dah tercapai... yay! tq buat Cerdik Publications atas terbitan buku ni... 


ni la rupanya buku cgu... ok? ... :)

bukan 1 in 1, 2 in 1 tapi All in 1... segalanya telah cgu kongsi di sini... ada penerangan konsep yg mesti difahami... sebab cgu sangat percaya.. bila faham konsep mesti boleh faham akaun dengan baik... seterusnya keputusan pun baik ... ;)

Ciri-ciri eksklusif buku ni...

  1. ada teks [menepati sukatan Prinsip Perakaunan ting 4 dan 5 SPM] 
  2. contoh dan penyelesaian soalan dan jawapan
  3. peta konsep .. mudah untuk lebih faham dengan jelas
  4. grafik yang menarik
  5. pintar kalkulator .. soalan pendek nk uji pengiraan yg ada dlm topik
  6. ingat!... kata kunci dan perkara2 yang mesti diingat dalam satu2 topik
  7. uji minda... soalan ringkas uji kefahaman pelajar
  8. teknik... ni yg best... blh dikatakan setiap topik ada teknik dan format serta formula yg tlh cgu ringkaskan bg mudah ingat dan faham
  9. info akaun.. info tambahan kata2 kunci yang berkaitan
  10. formula ... setiap topik ada formula yg berbeza2 dan mudah ingat
  11. format... lengkap 
  12. latihan... soalan obj dan subj ... soalan lbh kpd klon2 spm dan sbp
  13. tip motivasi... sbg peniup semangat
  14. BONUS... satu teknik yg selalu cgu gunapakai... memang best... 
nk tau BONUS kena la dapatkan buku cgu ni baru blh baca dengan seronoknya... 
ada yang kata ... "buku cgu ni macam buku cerita" ... apa lagi... in sha allah dapat membantu memahami ilmu akaun dengan lebih baik... :)

nak dapatkan kat mana buku ni? buat masa ni mmg blh dapatkan secara online atau COD daripada wakil cgu... email ke iloveakaun@gmail.com ...
atau sabar menanti dalam masa beberapa hari lagi buku ini akan berada di kedai-kedai buku ... POPULAR dan cgu akan maklumkan dari masa ke masa...

kepada mereka yang dah ada dan akan ada buku ni... segala pertanyaan dan kemusykilan blh kita bincang sama2 dalam blog ini atau fb cikgusila.com ... in sha allah selagi cgu mampu cgu akan bantu... ni je dulu cgu nk share... nanti kita jumpa lagi ye...

terima kasih semua...  




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...