Saturday, September 22, 2012

SOALAN PERCUBAAN SPM PRINSIP PERAKAUNAN 2012

Salam kasih sayang...

Alhamdulillah dah selesai kan peperiksaan percubaan SPM semua negeri... sekarang adalah masa untuk menjawab soalan-soalan percubaan setiap negeri... nasihat cgu buat lah soalan2 semua ni satu per satu... jangan sampai tertinggal... cgu yakin sangat kalau dapat jawab semua soalan trial pasti keputusan cemerlang yang kita akan dapat ... Pasti A+... nak kan?

kalau nak soalan-soalan trial akaun 2012 boleh dapatkan di laman web rakan alam maya cgu...

 BLOG CIKGU NARZUKI


mata pelajaran add maths pun ada kalau nak ... g blog ni...


n banyak blog cikgu2 lain yang boleh kita search dalam internet ni... google je la...

moga usaha kita kali ni berjaya kan... dapat buktikan kepada diri kita sendiri yang aku boleh berjaya dengan cemerlang... amin...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Copyright 2013 Reserved to ILoveAkaun l Design by DayangDeno