Saturday, August 4, 2012

Jadual Waktu SPM 2012

Salam kasih sayang...

alhamdulillah hari ni dah 15 hari berpuasa. sekejap masa berlalu. cgu bersyukur setakat ni masih lagi diberi peluang untuk menjalani ibadah ni.. bersama dengan suami dan anak2 tercinta... 

Sepanjang dua minggu lepas banyaknya aktiviti yang dah cgu buat... cuma tak sempat je nak post dlm blog ni... tu la kekadang tu macam2 nak tulis tapi ada je kekangan yang menyebabkan terbantut untuk update blog ni... ;)

Sambil tunggu hubby cgu balik... baik cgu update blog ni... 
banyak yg nak share ni...

Bengkel Teknik Menjawab di KISAS ... 28 Julai 2012

 alhamdulillah Allah izinkan cgu berkongsi dengan pelajar2 KISAS... sebuah sekolah yang menjadi idaman cgu satu ketika dulu... walaupun tak dapat nk belajar di situ akhirnya Allah beri juga peluang untuk cgu berbakti kepada KISAS... mudahan apa yang dikongsikan boleh diterima dan meningkatkan prestasi masing2... apapun pelajar KISAS memang best... setenang2nya hati ni sepanjang perkongsian... sejuk dan nyaman sekali... Doa cgu moga u all berjaya dapat akaun A+ SPM 2012...





Ops! lupa lak pasal Jadual Waktu SPM 2012... dah keluar rupanya jadual periksa yang sebenar.. sebelum ni bila cgu check masih lagi draf... malam ni bila check dah ada rupanya...

boleh la kalau nak download... klik je Jadual waktu ni... 


Bila tengok jadual ni ... sian anak2 murid cgu... sebelum akaun ada paper biologi... maknanya kita terpaksa pulun sebelum tu... cgu yakin anak2 didik cgu boleh lakukannya... lepas trial ni kita all out habis2an... ;)

28 Disember 2012 [Rabu]
Kertas 1 : 11.15 pg - 12.30 tgh
Kertas 2 : 2.00 - 4.30 petang


sampai sini dulu la... nak tdo kan anak cgu dulu... <3 p="p">





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...