Thursday, June 21, 2012

Page FB cikgusila.com

salam kasih sayang...

dapat gak update blog ni. setelah beberapa hari menyepi...
pergi sekolah macam biasa... sepatutnya hari ni cikgu pergi ke Kidzania tapi tak dapat nak pergi memandangkan keadaan yang tidak mengizinkan... balik sekolah pun awal... sampai rumah makan ubat dan tidur...

tak tau nak buat apa... tengok blog banyaknye komen2 yang tak sepatutnya... Jadi cgu remove terus comment box yang ada dalam blog cgu ni... dah lama cgu nak remove tapi tak sempat lagi nak buat.. jadi mana2 sesapa yang nak bertanya atau nak komen apa2 email terus ke cgu ...

cikgusila@gmail.com atau komen di page facebook cgu (lebih mudah di page FB kan...)


FB setakat ni mmg cgu on9 sentiasa... nk komen biar lah komen yang membina... mana2 komen yang negatif mmg cgu akan remove terus... ;) ... apapun bg masa kpd cgu utk reply... kekadang tu sempat membaca semua komen tp nk reply masa tersebut mmg tak dapat... kl ada kesempatan masa tu mmg akan reply masa tu gak... ;)













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...