Wednesday, July 20, 2011

TAHNIAH! LIGA KREATIF REMAJA .... SAS JUARA

Salam kasih sayang...

Selepas beberapa hari tidak ke sekolah (bukannya cuti tetapi meeting), alhamdulillah berakhir sudah satu tanggungjawab yang cgu rasa ianya agak berat. apapun keputusan ok atau tidak kita tunggu selepas bulan Ogos ni... harapan cgu ianya dapat membantu anak2 didik cgu...

dah lama gak tak buka web SAS... dah lama gak cgu tak update... cgu salah sorang admin utk web sekolah cgu... memang seronok dgn tanggungjawab ni tetapi disebabkan kekangan masa mmg  kekadang tu tak dapat nak update gak... sama la dgn blog cgu ni.. hehe... ni pun ada masa sekejap sblm masuk kelas... lepas buat buku rekod mengajar... sambung semula... lepas buka web SAS .. baru cgu tahu SAS menjuarai LIGA KREATIF REMAJA anjuran bersama Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan, Kementerian Pelajaran, Filem Negara Malaysia, Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia serta Radio Televisyen Malaysia. Tahniah cgu ucapkan... cgu mmg sangat yakin yang u all mmg akan menang...

Sapa tak tengok lagi... jom kita tengok...


"Segenggam Janji Seerat Ikatan"

apa komen? best kan... apa yg blh cgu komen... message dalam cerita ni memang sangat nampak dan cgu rasa ianya dapat difahami oleh sesapa saja yang tengok... ;)
Pelakon-pelakon ni mmg hebat semuanya... dua orang tu ank murid cgu sekarang 5c (firdaus dan fuad), fikri cgu ajar masa form 3 dl.. pelakon dewasa...  yg sorang tu duduk sebelah cgu .. cgu sharifuddin.. tak sangka pandai dia berlakon... terkejut gak.. ;)... yg lagi sorang tu mmg dah pandai berlakon..ada gaya dah... cgu koh pun pandai berlakon... Tahniah lagi sekali buat semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...