Thursday, August 19, 2010

Template Kosong Dokumen

Salam...

dah masuk minggu ketiga pelajar2 menyediakan Kerja Kursus... macam2 karenah pelajar... seronok membaca setiap urusniaga yg dibina oleh pelajar sendiri... ;)

minggu ni pelajar dikehendaki menyediakan dokumen pula... buku skrap cgu dah pulangkan semula boleh dijadikan rujukan..

template kosong ni cgu dapat semasa cgu kursus hari tu.. terima kasih di atas sumbangan daripada JU WPKL.. jadi di sini cgu kongsikan dengan semua yang memerlukannya...

dapatkan Template Kosong Dokumen di sini. KLIK SINI

14 comments:

  1. terima kasih cikgu....

    ReplyDelete
  2. salam...terima kasih cg...sy mmg tgh buat blank dokument ni tuk anak2 murid saya...alhamdulillah Allah memudahkan dengan bantuan cikgu..terima kasih sangat-sangat kerana blog cikgu banyak membantu guru-guru junior macam saya...

    ReplyDelete
  3. thanks alot teacher..u reli saved me a whole lot of trouble :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kepada cikgu...masalah saya telah menyelesai...^^

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah cikgu!! akhirnye sye dpt gak format dokumen2 uhh!! whahah seronok sungguh!! >_<

    thanx cikgu
    Khairiyah - student teknik sepang -

    ReplyDelete
  6. cikgu boleh x saya tanya tentang keratan cek..

    bagaimana hendak mencari baki terakhir ??

    ini e-mail saya :
    mirah_013@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. cikgu.. minta jasa baik cikgu, nk copy template kosong dokumen ni boleh tak? tp mcmana nk copy ye... harap sudi bantu
    aniza smk methodist

    ReplyDelete
  8. sama2

    aniza : download file template kosong tu... klik "KLIK SINI"... pas tu klik download..

    ReplyDelete
  9. nasib baik ada dokumen kosong ni..xpayah pening2 nk bt sendri..tq cikgu sila

    ReplyDelete
  10. terima kasih cikgu sbb share template kosong nie ^_^

    ReplyDelete
  11. Terima kasih banyak-banyak cikgu untuk templat kosong tu. Cikgu, untuk baucar pembayaran gaji, kena buat berapa banyak ya untuk 5 orang pekerja? satu baucar, satu orang? Like that?

    ReplyDelete
  12. thanks cikgu..dokumen ni sgt mmbantu..:)

    ReplyDelete
  13. Cikgu mana nak dapat template utk dokumen cek eh ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...