Wednesday, May 26, 2010

Download eNota ... PERCUMA

Salam...

Alhamdulillah setelah beberapa hari terbaring.. hari ni cgu dah boleh jalankan kehidupan seharian seperti sedia kala.. musim demam sekarang ni.. jaga kesihatan baik2.. kalau sakit kepala rasa sakit tekak n apa jua sekali kesakitan makan ubat cepat2..

Sepanjang dua minggu (bermula 31 Mei 2010 hingga 10 Jun 2010) cikgu akan beri eNota cikgu secara percuma kepada sesiapa sahaja yang nak menggunakannya... eNota ini telah cgu update untuk beberapa kesalahan yang telah dikenalpasti semasa pembelajaran cikgu di dalam kelas..

Kepada semua, gunakanlah enota ini sebaik mungkin.. fahamkan betul2 isi kandungannya... harapan cikgu semoga semua yang mengambil prinsip perakaunan SPM 2010 berjaya dengan cemerlang... GP meningkat.. amin

1 comment:

  1. salam cikgu sila. saya mira dari johor. saya minat sangt subjek akaun ni. masalahnya saya tak dapat menguasai subjek ni sepenuhnya sbb mase saya form4, saya tak blaja akaun ni. spm tak lame lagi, adakah saya masih bpeluang menguasai m/pelajaran akaun? boleh cikgu beri saya tips bagaimana nak kuasai m/pljrn akaun ni?

    ReplyDelete

Permulaan Sesi Akademik 2022/2023