Friday, October 2, 2015

Analisis Topik Percubaan SPM Akaun 2015


Assalamualaikum... 
Salam #sehatisejiwa...

lama nya tak buka blog ni... sorry la ya... cgu mmg sibuk dengan keje2 tanggungjawab yang dipikul... mmg tanpa sedar... tanpa rasa apa2... haha

ok la .. SPM lagi beberapa hari je ni... kalau ikutkan genap sebulan daripada tarikh hari ini 0210 - 0211... ada masa lagi untuk kita mulakan dan teruskan momentum yang dah ada... teruskan teruskan teruskan... KBAT???? set minda masing2 kbat aku boleh buat... paling penting 'senyum' ... senyum itu membahagiakan...  percaya la!!!

strategi seterusnya... murnikan pemahaman konsep untuk membantu jawab soalan kbat atau soalan yang uol rasa macam kbat... (tak pernah jumpa pun bentuk soalan tu)...

dalam masa bbrp hari nak menjelang ke 19 November ni... jawab la soalan2 percubaan spm yang ada... g laman web cikgu Narzuki ada byk soalan percubaan tahun ni...  kalau boleh jawab semua soalan negeri yang ada tu... 

cgu lampirkan bersama analisis yang telah cgu buat untuk rujukan bersama... 
klik sini..


Inshaallah kita jumpa lagi dalam masa2 terdekat ni... 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...