Thursday, February 16, 2012

Perlu tak blog ni ditutup?

Salam Kasih Sayang,

Rasa tak menang tangan sekarang ni sebab kerja memang banyak sangat... cuma fikirkan tanggungjawab yang diberi je sebab tu masih bertahan untuk buat semua tu... apapun yang paling penting ialah mengajar...mengajar... dan mengajar... Prinsip Perakaunan... ini lah dunia cgu... 

Terfikir nak tutup blog ni sebab dah lama tak update... tak seperti dulu... adakalanya setiap hari mesti nak tatap blog sendiri... ada aura nya tersendiri... penyejuk hati... semangat membakar diri... tapi entah lah... sayang sangat dengan blog ni sebab inilah permulaan cgu mengenali dunia sebenar dalam apa jua... apa pandangan semua pembaca2 blog cgu ni?

Nak ingat semula ... apa yg berlaku sepanjang Januari 2012... bulan ni banyak kali tak ke sekolah sebab ada mesyuarat... dan cuti yang lama... tak banyak sangat aktiviti yg cgu buat bersama pelajar... tahun ni cgu mengajar tingkatan 1, tingkatan 3, tingkatan 4 dan 5... semuanya 6 kelas... banyak nyer... tapi ianya memang menyeronokkan sebab bila bersama pelajar memang best... yang penting positifkan diri... dan cantikkan aura... ;) ... "ada aku kesah"... yang penting cgu happy bila bersama dengan pelajar... 

Bulan Februari 2012... macam2 dah berlaku... Februari adalah tarikh yang paling bermakna buat cgu dan suami tercinta.... bulan ni la anniversary kami... tahun ni masuk yang ke-9... bulan ni jugak ... perkahwinan adik ipar cgu.... Hamdi dan Ida... moga bahagia dan gembira hingga akhir hayat... dan bulan gak cgu balik kg ke kedah setelah 4 tahun... wow!!! memang rasa tak nak balik semula ke Putrajaya... dan sebab tu gak cgu bercadang nak pindah ke Kedah lak... tak tau la lagi bila... mungkin tahun ni atau pun tahun depan... insyaallah apapun dengan izinNya... tak mungkin selamanya cgu di SAS... bagi peluang kepada cgu akaun yang lain berkhidmat di SAS pulak... 

bulan ni gak birthday suami tercinta... moga apa yang diimpikan menjadi kenyataan tahun ni... I LOVE U!!!
tapi sebelum tu ... cgu dapat rezeki dari Nya... terima kasih ya Allah... cgu bersyukur walaupun cgu tak dapat apa yang cgu nak tetapi cgu dapat rezeki yang sangat berharga... sebab tak semua orang akan dapat... rezeki ni lebih bermakna... cgu happy sangat... semua ni doa kalian pembaca2 setia blog cgu... sayang semua.... ;)

hari ni cgu cuba sesuatu daripada web www.sketchmyphoto.com, best la gak... ni la hasilnya... ok gak... saja suka2.
.. nak buat kerja... memang dah set kat kepala ni tak kan sentuh kerja2 sekolah di rumah... hehe... 

cantek kan? hehe... perasan sendiri... "ada aku kesah"... yang penting cgu happy kan... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...