Tuesday, July 27, 2010

Kertas 3 Prinsip Perakaunan SPM 2011

Salam...

Dah beberapa hari cgu tak update blog.. erm terasa beza nya tahun ni.. dengan banyak cuti sakit dan kerja yg bertimbun2 masih tak selesai... moga dipermudahkan semua tu...

Soalan untuk kertas 3 masih tak de lagi.. masih menanti dengan penuh kesabaran... cgu memang nak tgu dulu soalan barulah fikirkan macam mana untuk membuatnya... apapun software untuk memudahkan pelajar membuatnya dalam pembikinan... moga projek ini berjaya... terima kasih kepada anak didik cgu... siddiq... yg sudi nak membantu mempermudahkan urusan pembelajaran ini... 

Sabar menanti....  Soalan Kertas 3 : Klik di sini.


7 comments:

  1. Ahhh best lah kat sini. Thanks ckgu :)

    ReplyDelete
  2. semoga projek software tu berjaya.. :)

    ReplyDelete
  3. masih lagi menanti soalan kertas 3.. hari ni dah 30 julai... kalau dah dapat boleh gak masa cuti ni.. fikir2 kan yang terbaik... ;)

    ReplyDelete
  4. npa tba2 thn ney nk wt lk???
    owg nk posa g ney!!!!
    nk rya lk 2!!!
    em......
    dh la 1 bln ja keja ney nk wt...
    bg la lma ckit????

    ReplyDelete
  5. btol2........
    sokong ckp kamu 2

    ReplyDelete
  6. cikgu macam mana nak kira susut nilai atas kos????

    ReplyDelete
  7. Cikgu, macam mane nak kira susut nilai kenderaan mengikut kaedah baki berkurangan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Copyright 2013 Reserved to ILoveAkaun l Design by DayangDeno