Friday, June 12, 2009

KARNIVAL PENDIDIKAN KAUNSELING KERJAYA PERINGKAT KEBANGSAAN 2009

8 hingga 11 Jun 2009
Sains dan Teknologi Asas Keutuhan Ekonomi Negara


Salam...

Selama 4 hari berkampung di UTP, Perak... emmm... ok gak... seronok dpt menyertai karnival kali ini... satu pengalaman baru yg tak mungkin dilupakan...

"Kontinjen Wilayah Persekutuan Putrajaya"

Tahun ini kemenangan tidak memihak kepada Putrajaya namun bg cgu semua peserta cemerlang dan menang kerana telah menunjukkan kesungguhan dlm setiap acara yg diwakili... tiada siapa yg nak kan kekalahan... namun kita terpaksa terima hakikat menang dan kalah adat pertandingan... dari kekalahan kita bangun untuk lebih cemerlang pada masa akan datang...

Tahniah kepada negeri Sabah yang menjadi Johan Keseluruhan...

Keputusan adalah seperti berikut:

  1. Sketsa Kerjaya - Sabah [Kerjaya TLDM]
  2. Kain Rentang Kerjaya - Sabah [memang cantik, kemas dan tersusun, sedap mata memandang... memang sudah dijangka]
  3. Media Maklumat Kerjaya - Terengganu [kreatif, kemas, tersusun, maklumat kerjaya padat]
  4. Eksplorasi Alam Kerjaya - Kuala Lumpur [sudah dijangka - Pegawai Veterinar]
  5. Folio Kerjaya (SM) - Selangor
  6. Folio Kerjaya (SR) - Johor
  7. Melukis Poster (SM) - Negeri Sembilan
  8. Melukis Poster (SR) - Pulau Pinang
  9. Model Kerjaya - Perak

"Kain Rentang Kerjaya Negeri Sabah"

Kenangan yang paling tidak dapat dilupakan dapat pergi ke library... Pusat Sumber Maklumat UTP... wow!!! Sungguh kagum dgn pembinaannya... sempat gak cgu buat kerja di library... 1 walaupun sejam sahaja namun aman rasanya... selesai gak keje cgu... bertuah students UTP... kemudahan yang sungguh sempurna...


"Di tingkat 2M..."


"Pintu Masuk Library UTP"

Hari ketiga kami ke Lumut... tu pun sekejap je... lama dlm perjalanan je rasanya... pening2... tp kat sini gk dpt beli cenderahati utk keluarga... tak sempat nk rakam kenangan di Lumut... bateri low... :(





Pasukan Sketsa Kerjaya Putrajaya 2009

2 comments:

  1. weh weh weh..
    apecer nie eak kl dijangka mng..?
    kl la plg boring dan merapu..
    dan diorangnyer catchy phrase..
    "mandulkanlah haiwan anda"
    tu kau kate best..
    pelik2
    da lar 2 personaliti dlm kajian..haishh...macam mane plak pemandulan haiwan leh naikkan ekonomi negara..?

    ReplyDelete
  2. Ha'ah... takda kena mengena dengan ekonomi negara...
    team tu SANGAT FAKEEE!!!
    nangis cam apa jak...
    then...
    hafal skrip... bukan membentang..
    lagi satu...
    judge mcam plih kasi..
    DORANG TAK PATUT MENANG....
    klu team sarawak... ok lagi laa...
    nih team KL...
    semua peserta EAK tak puas hati..
    habis kena booo~ dorang!!
    all this is truE!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...