Thursday, November 27, 2008

SPM PRINSIP PERAKAUNAN 2008

Salam...

dh lama cgu tak update blog ni... banyak nyer rasa nk ditulis kali ni...

cuti sekolah pun dah bermula... kepada anak2 didik cgu "Selamat Bercuti".... kepada semua pelajar F4 Akaun... cuti ni jgn cuti saje... buat ulangkaji... nak g tuisyen pun boleh... tahun depan cgu akan buat ujian saringan semula... sapa lulus berjaya masuk kelas akaun.... lulus 70 ke atas...

13 hingga 17 Nov yang lepas cgu menghadiri Kursus Kenegaraan di KIWA Sepang.... ini la pertama kali yg cgu rasa kursus BTN yang paling seronok cgu hadiri berbanding pada tahun 2000... banyak pengalaman dan pengajaran dalam menghadiri kursus ni... cgu mmg galakkan sangat anak2 didik cgu hadirinya suatu hari nant... kita kena sedar sebagai anak Malaysia... pertahankan apa hak kita sebagai rakyat Malaysia... kena tahu Perlembagaan Malaysia....

Lagi beberapa hari je lagi SPM 2008... Isnin ni 01 Disember 2008.... satu hari... pertama kali selepas beberapa tahun Akaun 2 hari... tetapi tahun ni berbeza sikit... so cgu terpaksa tukar strategi.... Kepada 5B akaun... buat semua set soalan yang cgu dah bagi dalam masa 4 hari lagi ni... cuba buat dalam ms yang diperuntukkan... i know u all BOLEH 1A... yakin pada diri sendiri... jangan putus asa... dalam tempoh ni banyakkan senyuman.... senyuman boleh hilangkan tekanan... insyaallah segala nya akan dipermudahkan...

cgu akan tunggu semuanya selesai... hari ni paper EST... mlm ni kita mula buat kelas... belajar bersama2 dengan cgu... Impian dan Harapan cgu cuma satu agar kalian semua berjaya mendapat 1A.... Amin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...