Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2017

Jom belajar💪🏻

2017 ... FEBRUARI ...

Salam kasih sayang ...
Ya Allah... lama betul rasanya dah x celoteh dalam blog ni... merajuk... malas... tak de semangat nak menaip pun ada... hahaha... malam ni tengah rajin nak menaip... mungkin satu tugasan yang dah selesai... amin
cepat kan masa berlalu... dah bulan Feb 2017... pejam celik pejam celik... sebelum ni dah dok fikir nak wat macam2 tapi... ada yg dibuat dan ada juga yang tak dapat dibuat...
Tahun 2017 ... silibus baru tingkatan 4 bagi subjek PRINSIP PERAKAUNAN...KSSM... guna DSKP baru... tapi  Tingkatan 5 masih kekal yang lama... dan tahun akhir untuk KBSM... Format SPM pun masih sama lagi seperti tahun lepas 2016 ....  cerita 2016 ... huhuhu... sebulan lagi keputusan diumumkan... 16 Mac 2017... sabar je la menanti ... redha je la kan... tak nak ulas banyak2...
Cadangan tahun ni nak aktif semula dengan blog ni... nak berkarya semula melepaskan apa yang nak dikata... apa yang difikir ... boleh kan? ... 
blogspot pun dah lain skit... tak explore habis lagi ...
ermmm... teringat …