Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2012

Teknik Menjawab SPM...

Salam Aidilfitri ... Salam Kasih Sayang...
Hari ni hari raya yang ketiga... alhamdulillah cgu masih diberi peluang bernafas di muka bumi ini... hari ni tak g beraya pun... hubby cgu dah mula bekerja... kat rumah kemas2 n masak dgn anak2... selain berinternet.. hehe... 
cgu tak kongsikan lagi apa aktiviti yang cgu jalankan di minggu akhir ramadhan yang lepas... mmg tak sempat nak upload... macam2 perkara yang nak dibuat... ni pun ada gak keje tapi bila dah cuti mmg tak nak buat keje2 sekolah dah skang ni... rasa nak buat jadual baru kehidupan di hari cuti... ;)
Sekolah cgu dah selesai trial SPM 2012... 1 Ogos hingga 15 Ogos 2012 yang lepas... alhamdulillah menanda pun dah siap... biasa la ada yang meningkat dan ada yang menurun... tetapi kebanyakannya dah meningkat... nanti cgu upload soalan2 SBP di blog cgu ni... jd blh la buat... mana tau ada yang mengena semasa SPM sebenar nanti kan...
10 Ogos 2012... cgu dijemput untuk berkongsi ilmu dengan guru dan pelajar2 akaun di SMK (P) Sri Am…

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI... 2012

Salam kasih sayang... 
Alhamdulillah... hari ni hari terakhir kita semua umat Muhammad berpuasa. Sekejap rasanya kan. Esok dah hari raya... 
Kesempatan ni cgu ucapkan kepada semua peminat setia blog cgu dengan ucapan ...
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR BATIN

Ampun maaf dipinta atas segala-galanya... mudah2an selepas ini kita lebih diberkati dan dirahmati oleh Nya...

Jadual Waktu SPM 2012

Salam kasih sayang...
alhamdulillah hari ni dah 15 hari berpuasa. sekejap masa berlalu. cgu bersyukur setakat ni masih lagi diberi peluang untuk menjalani ibadah ni.. bersama dengan suami dan anak2 tercinta... 
Sepanjang dua minggu lepas banyaknya aktiviti yang dah cgu buat... cuma tak sempat je nak post dlm blog ni... tu la kekadang tu macam2 nak tulis tapi ada je kekangan yang menyebabkan terbantut untuk update blog ni... ;)
Sambil tunggu hubby cgu balik... baik cgu update blog ni...  banyak yg nak share ni...
Bengkel Teknik Menjawab di KISAS ... 28 Julai 2012
 alhamdulillah Allah izinkan cgu berkongsi dengan pelajar2 KISAS... sebuah sekolah yang menjadi idaman cgu satu ketika dulu... walaupun tak dapat nk belajar di situ akhirnya Allah beri juga peluang untuk cgu berbakti kepada KISAS... mudahan apa yang dikongsikan boleh diterima dan meningkatkan prestasi masing2... apapun pelajar KISAS memang best... setenang2nya hati ni sepanjang perkongsian... sejuk dan nyaman sekali... Doa cgu…