Friday, March 3, 2017

Home Tuition Online

Assalamualaikum...

Salam kasih sayang buat semua...

Sorry... baru sempat hari ini nak update apa yang sepatutnya... dari sehari ke sehari nak share tak dapat ... agak sibuk dengan kerja2 sekolah yang macam2... tekanan kerja ni adakalanya bagus untuk kita lebih jadi lebih matang... 2 in 1... kerja yang perlu disegerakan minggu ni yang minta serentak... alhamdulillah selesai dah... dah lama tak stay up ... ermmm tak macam dulu dah... en suami kata dah faktor umur kot ... hihihi... tak kisah lah janji selesai ...

Pengalaman membuatkan kita akan lebih matang ... dah 10 tahun lamanya dalam dunia blogger ni... macam2 pengalaman dilalui dari aspek2 yang berbeza... seronok ada... suka duka pun ada...
Dulu sebelum nak buat blog ni cgu ingat lagi sifu cgu cakap... blog mmg boleh bg $$$ kepada kita... kl dah lepas 10 tahun inshaallah ... Ya... ada kebenarannya... cgu percaya dengan kata sifu (sebab tu bila belajar kita mesti percaya je kata cikgu2 kita... pesanan untuk diri sendiri juga... :) )...
Semalam cheque yang diterima daripada google sebulan lepas dah clear ... best nya... alhamdulillah .. walaupun sedikit tapi sangat berbaloi... dulu nak dapat usd1.00 bertahun2 baru dapat... Jom sapa yang tak de blog lagi ...  buat la sekarang... hihi ...


Baru-baru ini cgu baru selesai kursus bersama rakan2 guru yang lain berkaitan dengan pembelajaran abad ke 21... sangat menarik ... Inilah yang cgu nak buat masa mula2 cgu buat blog... ada satu sistem yang boleh cgu berhubung dengan anak murid cgu secara maya ... 
sebelum ni blog, facebook, insta, telegram n apa lagi.. tapi masih lagi tak dapat beri sepenuhnya apa yang cgu nak... pernah terfikir nak buat sistem sendiri tapi tak pandai...
sekarang tak perlu nak fikir apa2 lagi... sistem dah ada depan mata ... 

dah lulus belajar sistem ni... sapa tu? cuba teka? Hebat!!! 

nak cuba sistem ni boleh ... ada masa 7 hari diberi untuk mencuba ... 

Klik di sini : 


Ada banyak keistimewaannya ... 

Minat nak dapatkan sistem ni... dan perlukan bantuan... boleh sertai cgu di link telegram cgu..


Berminat nak sertai kelas cgu pun boleh... dengan syarat mesti ada sistem ini juga...  semua secara online dengan cgu... tak kira jauh atau dekat... 
tak rugi uols... sangat berbaloi ... pakej bukan diberi satu subjek tetapi semua subjek ada... 

Berminat nak sertai kelas cgu : 






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...