Saturday, August 20, 2011

Soalan Percubaan SPM SBP Prinsip Perakaunan 2011

Salam Kasih Sayang dan Salam 1Malaysia,

Alhamdulillah dah selesai peperiksaan percubaan SPM 2011... keputusan pun dah ada... dah siap menanda... cepat kan... nak gak siapkan sebelum cuti raya... raya ni nak buat kerja lain pula... 

di sini cgu kongsikan soalan SBP  Prinsip Perakaunan untuk semua yang nak... cuba jawab... 
TIPS Exam!!! fikir mudah dan senang ... pasti menjawab soalan dengan mudah dan senang... ;)





dan boleh dapatkan juga semua koleksi soalan percubaan Prinsip Perakaunan di
CgNarzuki Online...
Jd member dulu baru blh download... RM10 je ...


Friday, August 5, 2011

SOALAN LATIH TUBI BERFOKUS SPM 2011 (SOLAF) JPN PERAK

Salam Kasih Sayang,

Hari ni memang hari yang sangat letih... semalaman tak tidur menyediakan bahan yang masih belum siap... apapun alhamdulillah berakhir satu penantian... terima kasih atas kerjasama dan sokongan pihak pentadbir, semua rakan guru dan pelajar2 cgu... terima kasih juga buat en kamaruddin dan en zahari... moga Allah mengizinkannya...

baru je terima daripada rakan guru.. perkongsian ilmu daripada JPN Perak... SOALAN LATIH TUBI BERFOKUS SPM 2011 (SOLAF)... yg best nyer ada mata pelajaran Prinsip Perakaunan... kepada anak2 didik cgu... download soalan ni dan cuba selesaikan... latihan yg banyak beserta teknik yg betul membantu kejayaan yg cemerlang dalam peperiksaan di samping keredhaan dan keberkatan seorang guru dan ibubapa...


Download di sini... Klik la... http://pelajaranperak.gov.my/v2/modules/news/article.php?storyid=683

Tuesday, August 2, 2011

TUGASAN TERKINI : KERJA KURSUS PRINSIP PERAKAUNAN TINGKATAN 4 SPM 2012

Salam kasih sayang,

baru je cgu balik daripada bank islam... menyelesaikan urusan projek khas... alhamdulillah... sebelum pergi ke  bank cgu dah semak di laman web lpm tapi tak de lagi... sampai je tgk dah ada info terbaru... maknanya kerja kursus tingkatan 4 prinsip perakaunan tetap akan dilaksanakan... cgu menurut perintah... yang penting anak2 didik cgu mesti buat... dgr arahan cgu... hehe...

blh dapatkan soalan tugasan dan panduan serta pelaksanaan tugasan di bawah ini :

Soalan (wajib di print oleh semua pelajar)

Panduan dan Pelaksanaan (nak print boleh tak nak print pun boleh... ;) )

Selamat mencuba dan melaksanakan tugasan yang diberi dengan penuh tanggungjawab, jujur dan amanah... ;) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...