Sunday, January 17, 2010

e-Nota Terkini !!!

Salam...

alhamdulillah cgu dah selamat tempuhi satu ujian daripadaNya... berkat doa kalian... rasanya baru 4 hari berlalu... hari ini cgu rasa sihat... semput pun dah tak de... pengalaman masuk icu memang tak dapat cgu lupakan... kenangan terindah? erm... hanya tuhan yang tahu...

sebelum masuk wad hari tu cgu dah siap kan satu e-nota lengkap untuk rujukan pelajar yg ambil prinsip perakaunan khususnya pelajar2 alam shah putrajaya... eNota ni ditulis sepanjang cgu berada di hospital sehingga kini...

eNota ditulis berdasarkan sepanjang pengalaman cgu mengajar untuk memudahkan pelajar2 yang belajar dengan cgu supaya mudah memahami prinsip perakaunan...

cgu percaya dengan satu perkara... dengan usaha yang gigih pelajar pasti cemerlang.. sekarang target kita bukan A lagi tapi A+... jadi untuk mendapatkan A+ kita kena tahu bagaimana untuk mendapatkannya... teknik untuk mendapatkannya bukan lah susah dan tak mustahil semua pelajar boleh mendapatkannya dengan satu niat "ikhlas dan bersungguh2 untuk belajar prinsip perakaunan"

ada pelajar yang tanya cgu, "boleh tak saya dapat A+ sedangkan tingkatan 4 sy tak belajar akaun tetapi tingkatan 5 cgu saya wajibkan untuk ambil akaun"... jawapannya... pasti boleh!!.. dapatkan teknik yang betul... semua ni terbukti...

eNota dibahagikan kepada 3 bahagian utama mengikut sukatan pelajaran... berdasarkan kertas 3756/2... sesiapa berminat boleh membuat tempahan...

tuliskan
NAMA
EMAIL
SEKOLAH
BILANGAN UNIT
dan hantar ke email cgu enotaakaun@gmail.com.

Pembayaran sebanyak RM10 bagi setiap eNota untuk kos pengurusan dan pentadbiran sepanjang menyediakan eNota... harap maklum.

Nota yang berada di dalam blog ini masih boleh di download oleh sesiapa pun... ingat jangan salah gunakan nota2 tersebut... yang penting ilmu dapat disampaikan dengan baik... kl tak faham juga... boleh belajar secara online dengan cgu...

Saturday, January 16, 2010

Pengalaman Baru!

Salam..
Alhamdulillah akhirnya semua selamat.. 15 januari 2010.. Permulaan thn baru dh alami satu pengalaman baru yg mgkn x dpt dilupakn. Yg ptg skrg cgu dh selamat. Tqvm buat semua rakan2 yg memberi sokongan dan doakn keselamatan cgu. Rasa serik mmg ada. Mudahan ini yg terakhir. Sgla kesakitan selama ini terjawab. Lepas ni akan lbh berhati2..
Kpd dr azmi terima kasih atas nasihat dan sokongan yg diberi.
Terkejut bl dpt tau cgu dimasukkn ke icu. Serangan asma. Mmg x sedar apa2. Pengalaman baru. Nk salahkn pihak hospital... Semuanya dh berlalu moga apa yg terjadi pd cgu x kn berlaku pd org lain..

Wednesday, January 13, 2010

HOT!!! Modul Prinsip Perakaunan

Salam...

Modul Prinsip Perakaunan boleh dapatkan di website cgu narzuki untuk rujukan semua guru dan pelajar yang mengambil prinsip perakaunan tahun ini...

Klik Sini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...